ComponentName, $Tpl- Linkit
Logo    
Home Ilmoittaudu Ilmoitetut Events Links Club Tulokset Artikkelit Admin

Suositeltuja linkkejä
Linkki Kuvaus Sijainti
Lapin Sudet Monipuolinen yleisseura Vaskoolihiihdon järjestäjänä  Ivalo 
Onninen Oy Onninen Oy kuuluu perheomistuksessa olevaan Onvest-konserniin. Onninen on yksi johtavia Itämeren ja Skandinavian markkinoilla toimivia kattavaa materiaalipalvelua tarjoavia yrityksiä.  PL 109, 01301 Vantaa  
Saariselkä Saariselän matkailukeskuksen sivut  Saariselkä, Inari, Lapland 
Itella Oyj Itella-konsernin liiketoiminta jakautuu kolmeen liiketoiminta-alueeseen:
* Informaatiologistiikka
* Logistiikka
* Viestinvälitys 
Itella Oyj
PL 1
00011 ITELLA 
Kukkola-Yhtiöt Oy Vakavarainen lappilainen monialayritys.  Koskikatu 27 A PL 2237, 96201 Rovaniemi 
Sava-Group Sava-Group konserni on rovaniemeläinen monialaperheyhtiö, joka harjoittaa konepajatoimintaa, maanpuhdistusta ja -rakennusta, ravintola- ja hotellitoimintaa sekä kiinteistösijoitustoimintaa. Henkilökuntaa yhtiössä on noin 150. Konsernin omistamaan Santa’s Hotels -ketjuun kuuluvat Santa’s Hotel Santa Claus ja Hostel Rudolf Rovaniemellä sekä Santa’s Hotel Tunturi Saariselällä.  Isoaavantie 9
96320, Rovaniemi 
Tulikivi Oy   http://www.tulikivi.fi/ 
Suur-Savon Sähkö SUUR-SAVON SÄHKÖ
Suur-Savon Sähkö on energiakonserni. Myymme ja tuotamme energiaa valtakunnallisesti sekä huolehdimme sen toimituksesta Päijänteen itäpuolisella Järvi-Suomen alueella. Omistamme myös sähköntuotantoresursseja eri puolella Suomea sekä Norjassa. Toimitamme sähkö- ja lämpöenergiaa yli 100 000 asiakkaalle sekä työllistämme noin 300 ammattilaista. Liikevaihtomme on 180 miljoonaa euroa. Omassa energiatuotannossamme kotimaisten polttoaineiden osuus on noin 90 prosenttia. 
Suur-Savon Sähkö Oy
Otto Mannisenkatu 6
PL 3, 50101 Mikkeli 
ISS Palvelut ISS Palvelut

Autamme asiakkaamme heidän omiin päämääriinsä tuottamalla erinomaisia palveluja neljällä ydinosaamisalueellamme: siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalvelut. Kun tunnemme asiakkaan maailman kuin omamme, näistä syntyy asiakkaan näköisiä kokonaispalveluratkaisuja.

Johdamme ihmisiä niin, että heillä on oman toimenkuvansa puitteissa taidot, motivaatio ja valta ratkaista asiakkaan ongelmat sujuvasti. Palveluissamme näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky – The Power of the Human Touch. 
http://www.fi.issworld.com/ 
Caverion   http://www.caverion.fi/ 


  Etusivu   |   Tapahtumat    |  Linkit    |  Organisaatio    |  Ohjeet    |  Admin