Top Module Empty

PÄÄVALIKKO

Uutisartikkelit
Lapin Susien nettisivut ovat vaihtuneet PDF Tulosta Sähköposti
Lapin Susien uudet sivut

löytyvat tästä linkistä

jonka osoite onIlmoittaudu VASKOOLIHIIHTOON uusilla sivuilla. Vanhat vaskoolihiihdon sivut eivät toimi.
Viimeksi päivitetty ( 19.01.2017 )
 
Seuran tiliyhteys muuttunut!!!! PDF Tulosta Sähköposti

Jäsenet huomio!

Seuran käyttötilin yhteystiedot ovat:  

OP    FI37 5641 4220 0416 16  

 

Viimeksi päivitetty ( 02.08.2017 )
 
Vasatokkaan kiintorastisto PDF Tulosta Sähköposti
Nuorisokeskus Vasatokkaan on valmistunut upouusi kiintorastisto. Portin Yrjö on etsinyt 12 mainiota rastipistettä. Kun tänä kesänä ei Riutulassa suunnisteta, niin tältä pohjalta siellä voi käydä heittämässä hyvän karttaharjoituksen.
Viimeksi päivitetty ( 01.11.2017 )
Lue lisää...
 
Vasatokkaan kiintorastisto PDF Tulosta Sähköposti
Nuorisokeskus Vasatokan kartalle Riutulaan on tehty kiintorastisto. Portin Yrjö on etsinyt alueelta 12 mainiota rastipistettä. Kartoista löytyy kaksi tulosteversiota (1:5000 tai 1:7500). Karttoja saa Ykältä tai Sepolta tai Vasatokan vastaanotosta sen aukioloaikoina. Riutulassa ei suunnisteta kesällä 2010, mutta kiertämällä koko rastiston voi tehdä mainion harjoitteen. Rastipisteet ova osin varsin haastavia, joten näiltä pohjin...
Viimeksi päivitetty ( 01.11.2017 )
 
Lentopalloa PDF Tulosta Sähköposti
Saariselkä Lentis 18.-20.1.2013  PERUTTU

 Areenalle rakennetaan Angry Birds-aktiviteettipuisto

verkko_logo.jpg

Viimeksi päivitetty ( 04.10.2012 )
 
Tervetuloa Joomlaan! PDF Tulosta Sähköposti

Lapin Susien internet -sivusto on siirtymässä nykyaikaan. Vanhat sivut palvelivat kunniakkaasti toista kymmentä vuotta. Aika kuitenkin muuttuu.Seuran toiminta on lisääntynyt ja monipuolistunut entisestäänkin. Tiedottamisen tarve on lisääntynyt. Perinteistä lehdissä tapahtuvaa tiedottamista väheksymättä on Internet huomattavasti nopeampi ja taipuisampi tapa tuoda asioita seuraväelle (ja muillekin) tiedoksi.

Pitkän pohtimisen ja tutkimisen tuloksena myös Lapin Sudet on päätynyt käyttämään vapaan lähdekoodin (GNU/GPL lisenssin alaista) Joomla! julkaisujärjestelmää. Joomla! antaa mahdollisuuden päivittää sivustoa nettiliittymän kautta. Mikä tärkeintä, sivuston päivitykseen ja sisällön tuotantoon voi osallistua useita henkilöitä - eikä heidän tarvitse tietää koodauksesta mitään. Tekstieditorin käyttötaito riittää.

Kun kunkin toiminnon vetäjä osallistuu omalta osaltaan sisällön ylläpitoon on toiveita siitä, että tiedotteet ovat ajan tasalla.

Viimeksi päivitetty ( 09.05.2007 )
 
© 2019 Lapin Sudet
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.